alter45:
GIANNIS96R:
smp:
GIANNIS96R:
alter45:
Από το Sportfm.gr:
Παίκτης του Ολυμπιακού θα πρέπει να θεωρείται ο Μιχάλης Σηφάκης. Οι «ερυθρόλευκοι», κινούμενοι με άκρα μυστικότητα, τα βρήκαν σε όλα με την διοίκηση του ΟΦΗ και μένουν μόνο τα τυπικά για την μετακίνηση του νεαρού τερματοφύλακα στο λιμάνι.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το αργότερο μέχρι την Τετάρτη θα έχουν πέσει οι υπογραφές στα συμβόλαια. Στην ομάδα της Κρήτης θα δοθεί δανεικός ο Λεοζίνιο.
Επειδη τον ξερω τον μικρο ενα εχω να πω......
ΧΑ ΧΑ ΧΑ
Tι εννοείς;
Ειμαι απο ηρακλειο και τον παιχτη τον ξερω απο οταν αρχισε. Εχει δεκα ασχημες εμφανισεις και μια καλη. Ο σηφακης δεν κανει για τον ολυμπιακο. Αυτη η κινηση δεν ξερω γιατι εγινε, παντως αν προοριζουν τον σηφακη , μελλοντικα για βασικο τερματοφυλακα του ολυμπιακου θα πεσουν πολλα γελια.. Θα θυμηθουμε εποχες Ελευθεροπουλου, τι λεω αυτος μπροστα του ηταν θεος....
Οχι ρε συ. Εχει κάνει δύο πολύ καλές χρονιές με τον ΟΦΗ. Θεωρώ ότι είναι μία άριστη λύση...
Επαναλαμβανω, ειμαι απο ηρακλειο κρητης, βλεπω τον οφη, ξερω προσωπικα τον σηφακη και οχι μονο σαν ποδοσφαιριστη..... τον μυρτσο τον θυμασαι; ιδια ζωη....
Δεν ειναι σταθερος ,δεν ειναι εππαγελματιας, δεν ειναι καλος στις εξοδους επομενος δεν κανει για τον ολυμπιακο. Πιστεψε με τουλαχιστον σε αυτο. Το παιδι βεβαια ειναι γαυρος απο πιτσιρικας. Αυτο στο λεω εγγυημενα. Οταν θα το πει , θα το εννοει..
Μακαρι να δω ενα αλλο σηφακη αλλα δεν το νομιζω... Στον οφη τον βριζανε ολοι...