Στην αποκάλυψη πως θα παραμείνει στον χώρο του ποδοσφαίρου, και μετά το πέρας της καριέρας του, προχώρησε ο Ράιαν Γκιγκς.
Ο Ουαλός σούπερ σταρ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, κλείνει σε λίγο καιρό τα 36 του χρόνια, και γνωρίζει πλέον πως η καριέρα του πλησιάζει στο τέλος της, οπότε θα πρέπει να αρχίσει να σκέφτεται τι θα κάνει μόλις κρεμάσει τα παπούτσια του.
«Το ποδόσφαιρο είναι η ζωή μου, όμως δεν θα παίζω μπάλα μέχρι τα 40 μου. Θέλω να σταματήσω παίζοντας σε υψηλό επίπεδο, όπως κάνω από το ξεκίνημα της καριέρας μου. Όταν αυτή θα ολοκληρωθεί, θα αναζητήσω άλλες προκλήσεις, μακριά από τον αγωνιστικό χώρο» ήταν τα λόγια του Γκιγκς, ο οποίος και πρόσθεσε «όταν το σώμα μου μου δείξει πως δεν μπορώ να ανταγωνιστώ τους κορυφαίους, τότε θα πρέπει να σταματήσω. Δεν θέλω να συνεχίσω να αγωνίζομαι σε χαμηλότερες κατηγορίες, έτσι απλά για να επιμηκύνω την καριέρα μου. Έτσι και αλλιώς, έχω κάνει μαθήματα προπονητικής, ώστε, μετά το πέρας της καριέρας μου, να συνεχίσω λίγο έξω από τις 4 γραμμές του γηπέδου.»
ΑΔΕΡΦΙΑ ΖΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙΤΕ

ΘΕΙΕ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΟΛΑ…..