σε

.:: To Forum του Θρύλου ::.

Ο χώρος επικοινωνίας των μελών και των φίλων του ΟΣΦΠ

ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ Ή ΕΧΕΤΕ ΠΑΛΑΙΑ ΣΥΝΔΕΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ, ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣΤΕ Ή ΚΑΝΕΤΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ LOGIN ΣΤΟ http://www.olympiacos.org/ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΤΕ ΕΔΩ, ΟΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ

Χρήστος Πατσατζόγλου

Τελευταία δημοσίευση από το μέλος kalli69 στις 10-16-2009 13:15. Υπάρχουν 1296 απαντήσεις.
Σελίδα 120 από 130 (1297 εγγραφές) « Πρώτη ... < 118 119 120 121 122 > ... Τελευταία »
Ταξινόμηση Δημοσιεύσεων: Προηγούμενο Επόμενο
  • 03-22-2009 23:56 σε απάντηση της

• PANTELOS
    • Οι δημοφιλέστερες 150 δημοσιεύσεις
      Άντρας
    • Μέλος από τις 04-19-2005
    • Δημοσιεύσεις 297
    • Πόντοι 6,895

Re: Απ: Re: Απ: Re: Απ: Χρήστος Πατσατζόγλου

Ευτυχώς που βγήκε και πήραμε το παιχνίδι...Για την ΑΕΚ καλός είναι...Και στις δηλώσεις πάντα πρώτος...Ουστ...

OLYMPIAKOS PIRAEUS 1925
    • Πόντοι Δημοσίευσης: 5
  • 03-23-2009 0:08 σε απάντηση της

• summoner7
    • Οι δημοφιλέστερες 10 δημοσιεύσεις
      Άντρας
    • Μέλος από τις 05-20-2005
    • Πειραιάς-Καστέλλα
    • Δημοσιεύσεις 7,448
    • Πόντοι 223,020
    • OSFP Real Member

Απ: Re: Απ: Re: Απ: Χρήστος Πατσατζόγλου

giovanni silva7:

Η αληθεια ειναι οτι εκανε τα παντα για να ΜΗΝ παρουμε απο σημερα τον τιτλο και λιγο ελειψε να τα καταφερει!!

Απο την υπερπροσπαθεια αυτη βεβαια, χτυπησε και ετσι τελικα κερδισαμε.

Παιζει να κατεχει το μεγαλυτερο σερι συνεχομενων λανθασμενων μεταβιβασεων, καθως αδυνατω να θυμηθω πριν ποσους μηνες ηταν η τελευταια σωστη (αν υπαρχει). Σημερα παντως η μια λαθος πασα ηταν καλυτερη απο την αλλη.

Λαθος στο μισο μετρο, λαθος στο ενα μετρο, λαθος και καταστροφη αντεπιθεσεων και οτι αλλο μπορει να φανταστει κανεις.

Και το καλυτερο το ειχε για το τελος...

Μπορει να ειναι ο χειροτερος παικτης της σεζον και ο καλυτερος στα λαθη, ειναι ομως πρωτος στις...δηλωσεις..

Γι'αυτο και με το που τελειωσε το ματς μιλησε κατευθειαν στον Γαβαλα της Νοβα και στον Μπακοπουλο της Νετ.

Ετσι για να μαθαινουν ορισμενοι ΠΩΣ διαρρεουν οι διαλογοι απο τα αποδυτηρια.Wink

Μιλαει για τον τιτλο αυτος που εχει κανει τα παντα για να τον αποτρεψει!!!!!!!!!!!!!

Πάντως κάνει πολύ καλές δηλώσεις!Stick out tongue

Αλήθεια ρε συνονόματε έχω μια απορία και κανείς δεν μου απαντάει!!!Στην 11άδα μόνος του μπαίνει;;

Καλύτερα αρρωστάκι που θα είναι ΠΑΝΤΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΕ ΧΑΡΕΣ ΚΑΙ ΛΥΠΕΣ,παρά καναπεδάτος ΠΟΥΘΕΝΑΣ που ενώ δεν ξέρει καν που πέφτει το Καραϊσκάκη κάνει υψηλή κριτική για τα πάντα!!
    πουτ@νας γιοι αντιολυμπιακοί!
    • Πόντοι Δημοσίευσης: 30
  • 03-23-2009 2:49 σε απάντηση της

• iliasr7
    • Οι δημοφιλέστερες 50 δημοσιεύσεις
      Άντρας
    • Μέλος από τις 02-28-2004
    • Αθήνα/Χανιά
    • Δημοσιεύσεις 2,005
    • Πόντοι 59,865
    • OSFP Real Member

Χρήστος Πατσατζόγλου

Καλά η σημερινή του εμφάνιση δεν έχει προηγούμενο! Ούτε μία σωστή ενέργεια σε όλο το ματς! Ο ορισμός του αρνητικού παίκτη!

Και η απορία είναι σωστή summ και το γιατί παραμένει ένα από τα τεράστια αναπάντητα ερωτήματα και ανεξήγητα φαινόμενα που υπάρχουν στο μυαλό του Ερνέστο!

----------- ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΛΗΡΕΙΣ !!!! --------------
    • Πόντοι Δημοσίευσης: 55
  • 03-23-2009 9:31 σε απάντηση της

• giovanni silva7
    • Μέλος από τις 05-01-2003
    • Greece/Scotland/Brazil
    • Δημοσιεύσεις 15,052
    • Πόντοι 406,520
    • OSFP Real Member

Απ: Χρήστος Πατσατζόγλου

Ειναι αποριας αξιον τι σκ@τ@ σκεφτεται ο Βαλβερδε οταν τον βαζει στην 11αδα...

• 03-23-2009 10:23 σε απάντηση της

• Protassov
      Άντρας
    • Μέλος από τις 09-12-2005
    • ΑΘΗΝΑ
    • Δημοσιεύσεις 5,503
    • Πόντοι 155,660
    • ForumsAdministrator
      OSFP Real Member

Χρήστος Πατσατζόγλου

iliasr7:
    Καλά η σημερινή του εμφάνιση δεν έχει προηγούμενο! Ούτε μία σωστή ενέργεια σε όλο το ματς! Ο ορισμός του αρνητικού παίκτη!
    Όλα εκείνα τα συνεχόμενα κόρνερς, ξεκίνησαν από δικιά του πάσσα σε αντίπαλο.
    giovanni silva7:
    Παίζει ρόλο τι σκατά σκέφτεται? Όλα τα σκατά, ίδιο χρώμα έχουν. Είναι σίγουρο πάντως πως σκατά σκέφτεται, που του τα έχουν δώσει, θέλει δεν θέλει.

1956 - 2010 = 54 ΧΡΟΝΙΑ  ΘΡΥΛΟΣ
    Ο ΝΕΡΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΣ.
  • 03-23-2009 11:55 σε απάντηση της

• kalli69
      Άντρας
    • Μέλος από τις 03-13-2003
    • Αθηνα-Ανδρος
    • Δημοσιεύσεις 24,724
    • Πόντοι 541,480
    • OSFP Real Member

Δηλώσεις του Πάτσα μετα τον αγώνα:

«Αξίζουν συγχαρητήρια στην ομάδα όλα αυτά τα χρόνια. Κάθε χρόνο γίνεται καλύτερη. Δε νομίζω ότι αυτά θα τα πετύχει κάποια άλλη. Δεν ξεχωρίζω κανένα πρωτάθλημα, όλα είναι σημαντικά. Συνεχίζουμε, έχουμε και άλλα χρόνια ενώ έχουμε και το Κύπελλο. Αν ήμασταν πιο προσεκτικοί στο 1-0 θα το τελειώναμε το ματς. Σημασία έχει ότι το γυρίσαμε το παιχνίδι και είμαστε πρωταθλητές. Θα ήθελα να μείνει ο προπονητής για να φανεί το έργο του. Επίσης, αφιερώνουμε τη νίκη και το πρωτάθλημα στον Κοβάσεβιτς, που είναι εξαιρετικός παίκτης και άνθρωπος. Εγώ έφτασα κοντά στο να σταματήσω το ποδόσφαιρο, αλλά με βοήθησε η οικογένειά μου. Είμαι καλά εδώ και πολλά χρόνια, είμαι υγιής και προσπαθώ για το καλύτερο. Προσπάθησα πολύ να είμαι και στην Εθνική. Χαρήκαμε όλοι για τον τίτλο και το πανηγυρίσαμε στα αποδυτήρια. Είναι πολύ ωραίες στιγμές και μακάρι να είναι και του χρόνου έτσι», δήλωσε μεταξύ άλλων ο «Πάτσα».

ΑΔΕΡΦΙΑ ΖΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙΤΕ

36476.png

ΘΕΙΕ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΟΛΑ…..
    • Πόντοι Δημοσίευσης: 5
  • 03-23-2009 18:00 σε απάντηση της

• Timo
    • Οι δημοφιλέστερες 100 δημοσιεύσεις
      Άντρας
    • Μέλος από τις 05-08-2005
    • Nederland
    • Δημοσιεύσεις 476
    • Πόντοι 13,265

giovanni silva7:

Μονο αυτό?
    Ο άλλος ο Γερμανός που δεν πήρε ποτε τον Stoltidaro ενώ τον Πατσά τον είχε πάντα μέσαHuh?
    Θρύλε Ελπίζω να σε δω σε ευρωπαϊκό τελικό

Είμαι περήφανος που είμαι ΟΛΥΜΠΙΑΚΌΣ
  • 03-24-2009 16:48 σε απάντηση της

• Patreas
    • Οι δημοφιλέστερες 75 δημοσιεύσεις
      Άντρας
    • Μέλος από τις 09-03-2008
    • Πάτρα - Λευκωσία
    • Δημοσιεύσεις 785
    • Πόντοι 22,195
    • OSFP Real Member

Το φαινόμενο "Χρήστος Πατσατζόγλου" είναι πράγματι άξιο ανάλυσης.

Όχι γιατί δεν αποδίδει. Αυτό είναι απλό. Ο τραυματισμός του απλά τον κατέστρεψε και φυσικά δεν αγωνίζεται στην φυσική του θέση. Προσπαθώ να θυμηθώ ποιος είναι αυτός που τον έβαλε πρώτη φορά να παίξει αμυντικό χαφ και δεν τα καταφέρνω. Η πλάκα είναι ότι, όπως φαίνεται, του αρέσει να παίζει σε αυτή τη θέση.

Επίσης πολύ μεγάλη πλάκα έχει που ο Βαλβάρδε επιμένει να τον βάζει να παίζει αμυντικό χαφ. Δηλαδή δεν βλέπει τι γίνεται?

Επαναλαμβάνω: Χρηστάρα έλα στην Ομόνοια να κάνεις...καριέραStick out tongue

So understand
    Don't waste your time always searching for
    those wasted years
    Face up... make your stand
    And realise you're living in the golden years
  • 03-25-2009 18:25 σε απάντηση της

• JimNikolau
      Άντρας
    • Μέλος από τις 11-25-2003
    • Λαμπρινή - ΑΘΗΝΑ
    • Δημοσιεύσεις 10,449
    • Πόντοι 299,245
    • OSFP Real Member

Χρήστος Πατσατζόγλου

Ο Χρηστάρας στην Νέα Σμύρνη έκανε τα πάντα για να κρατήσει το πρωτάθλημα σε ενδιαφέρον και για να ανοίξουμε τις σαμπάνιες στον Ναό αλλά ο τραυματισμός δεν τον άφησε να τα καταφέρει ... Stick out tongue

Για άλλο ένα ματς μου προκάλεσε θλίψη ....

Όπου κι αν βρίσκεσαι, θα ακολουθήσω, η γη πολύ μικρή για να σ' αφήσω,
    Θρυλάρα μου θα σ' αγαπώ ώσπου να μπω στο χώμα κι αν οι νεκροί αισθάνονται θα σ' αγαπώ ακόμα ....
    Δημοσίευση στην κατηγορία:
  • 04-03-2009 15:45 σε απάντηση της

• GKAT7
    • Οι δημοφιλέστερες 25 δημοσιεύσεις
    • Μέλος από τις 01-11-2008
    • Δημοσιεύσεις 2,877
    • Πόντοι 84,895
    • Moderator
      OSFP Real Member

Χρήστος Πατσατζόγλου

Τα δημοσιεύματα τις τελευταίες ημέρες αναφέρουν ότι οι πιθανότητες να μην ανανεώσει είναι ελάχιστες & μόνο αν δεν δεχθεί μικρή μείωση αποδοχών μπορεί & να αποτελέσει παρελθόν... Μάλιστα αναφέρουν ότι δεν συζητάμε για μονοετές αλλά για διετές ή τριετές συμβόλαιο.

Ε  Λ  Ε  Ο  Σ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. -...my way of life

F.C. BARCELONA -...mes que un club

Σελίδα 120 από 130 (1297 εγγραφές) « Πρώτη ... < 118 119 120 121 122 > ... Τελευταία »
Οι απόψεις όσων γράφουν στο Φόρουμ είναι προσωπικές και δεν εκφράζουν τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ Σ.Φ.Π., ο οποίος απλώς φιλοξενεί τις απόψεις των μελών και των φίλων του.
Copyright © ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. 2008