σε

.:: To Forum του Θρύλου ::.

Ο χώρος επικοινωνίας των μελών και των φίλων του ΟΣΦΠ

ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ Ή ΕΧΕΤΕ ΠΑΛΑΙΑ ΣΥΝΔΕΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ, ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣΤΕ Ή ΚΑΝΕΤΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ LOGIN ΣΤΟ http://www.olympiacos.org/ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΤΕ ΕΔΩ, ΟΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ

Προπονητής - (5/2005 - 10/2008)

Τελευταία δημοσίευση από το μέλος Protassov στις 10-26-2008 3:22. Υπάρχουν 13161 απαντήσεις.
Σελίδα 1117 από 1317 (13162 εγγραφές) « Πρώτη ... < 1115 1116 1117 1118 1119 > ... Τελευταία »
Ταξινόμηση Δημοσιεύσεων: Προηγούμενο Επόμενο
  • 03-18-2008 21:12 σε απάντηση της

• giovanni silva7
    • Οι δημοφιλέστερες 10 δημοσιεύσεις
    • Μέλος από τις 05-01-2003
    • Greece/Scotland/Brazil
    • Δημοσιεύσεις 15,052
    • Πόντοι 406,520
    • OSFP Real Member

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Oχι και βαζελοφατσα ο Σεγκουρα!!!

Αεκτζης ειναι ο ανθρωπος...Tongue Tied 

• Πόντοι Δημοσίευσης: 5
  • 03-18-2008 21:20 σε απάντηση της

• iek_UK
    • Οι δημοφιλέστερες 50 δημοσιεύσεις
      Άντρας
    • Μέλος από τις 05-14-2004
    • United Kingdom
    • Δημοσιεύσεις 1,920
    • Πόντοι 52,945

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

cak:

και για να ειμαι στο θεμα, ο Σεγκουρα εχει καπως βαζελοφατσα. δεν ξερω ετσι μου καθεται, ειναι τυπος που βλεπεις στο δρομο και ξερεις οτι ειναι βαζελος. ισως ειναι το κουστουμι του Wink

Και ο Ντουσαν ειναι ΑΕΚτσης...Φανταζομαι δεν ειχες προβλημα οταν ητανε την πρωτη φορα στον Ολυμπιακο...Οπως επισης Μη Ολυμπιακοι ητανε και οι Ριβαλντο (εκτος αν ειχε απο μικρος επανω απο την κουνια φωτο του ΑναστοπουλουStick out tongue  ), ο Γιαννακοπουλος, ο Ζιοβανι, ο Κοβασεβιτς, ο Σολιντ, ο Γκορσκι, ακομη και οι Μαντζουρας, Προτασωφ που φερανε τιτλους στο συλλογο. Αντιθετα Ολυμπιακοι ητανε ο Αλεφας, ο Πολυχρονιου, ο Γκωνιας, Κολλιας και αλλοι μεγαλοι κοουτς και παιχτες που μας οδηγησανε στη γη της μη-επαγγελιας!Stick out tongue

"Right is right, even if everyone is against it; and wrong is wrong, even if everyone is for it"
    • Πόντοι Δημοσίευσης: 30
  • 03-18-2008 22:03 σε απάντηση της

• natag
    • Οι δημοφιλέστερες 25 δημοσιεύσεις
      Άντρας
    • Μέλος από τις 06-23-2004
    • ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ-ΛΑΜΙΑ
    • Δημοσιεύσεις 3,346
    • Πόντοι 99,340
    • OSFP Real Member

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Σημερα εκλ@σε ο Λεμονης...

Ντροπη του..

Το μεσημερι ρευτηκε ο Σολιντ...

2 φορες ντροπη του...

Ο καθενας κοιταζει να πιαστει απο το παραμικρο για να μειωσει αυτον που αντιπαθει...

Ξημερωνει μια νεα εποχη γκρινιας...

Η εποχη Σεγκουρα.... 

ΚΑΛΗ ΣΟΥ ΤΥΧΗ ΚΑΡΑΦΛΕ....

• Πόντοι Δημοσίευσης: 80
  • 03-18-2008 22:52 σε απάντηση της

• Zwergy
      Άντρας
    • Μέλος από τις 08-10-2003
    • Germany
    • Δημοσιεύσεις 2,785
    • Πόντοι 82,380

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

iliasr7:

Ο Τάκης δεν είναι ήρωας και ελπίζω να το καταλάβουν όλοι αυτό.Ούτε καμιά θυσία έκανε για την ομάδα ούτε δούλευε αφιλοκερδώς για την αγάπη του. Προπονητής ήταν και μάλιστα πολύ καλά αμοιβόμενος.Το ότι είναι γαύρος και Τάκης ψυχάρα Ολυμπιακάρα βεβαίως και με κάνει να τον βλέπω με μεγαλύτερη συμπάθεια σαν άνθρωπο,αλλά δεν μου λέει τίποτα  όταν τον κρίνω σαν προπονητή του Ολυμπιακού και εκεί  κατά τη γνώμη μου είναι λίγος...

Μπορεί να είναι και ο πιο αγνός γαύρος εγώ δεν αμφιβάλλω, αλλά στην ομάδα βρισκόταν σαν υπάλληλος και πολύ σωστά και λογικά, σαν τέτοιος συμπεριφερόταν και σαν τέτοιος πρέπει να κριθεί.. τα υπόλοιπα που ακούγονται και γράφονται είναι κατά τη γνώμη μου μ@λ@κιες...

υγ:  και ο Αλέφαντος είναι Νίκος ψυχάρα Ολυμπιακάρα αλλά δεν είδα κανέναν να τον αποθεώνει όπως γίνεται τόσες μέρες εδώ μέσα για τον Λεμονή... Wink

Sostos o paixtisYesYesYes 

• 03-18-2008 23:57 σε απάντηση της

• jded
    • Μέλος από τις 12-01-2003
    • Ηλιούπολη
    • Δημοσιεύσεις 4,292
    • Πόντοι 107,155
    • OSFP Real Member

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

natag:

Σημερα εκλ@σε ο Λεμονης...

Ντροπη του..

Το μεσημερι ρευτηκε ο Σολιντ...

2 φορες ντροπη του...

Ο καθενας κοιταζει να πιαστει απο το παραμικρο για να μειωσει αυτον που αντιπαθει...

Ξημερωνει μια νεα εποχη γκρινιας...

Η εποχη Σεγκουρα.... 

Γεια σου ρε συνονόματε.
    Θρύλε θυμήσου μια ζωή μαζί σου
    δεν είμαστε πελάτες είμαστε οπαδοί σου
  • 03-19-2008 0:00 σε απάντηση της

• jded
    • Μέλος από τις 12-01-2003
    • Ηλιούπολη
    • Δημοσιεύσεις 4,292
    • Πόντοι 107,155
    • OSFP Real Member

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

BATIGEO:
    Αν γι αυτό έχασε πόντους για σένα φίλε μου, για μένα κέρδισε πάρα πολλούς. Μακάρι να υπήρχαν κ άλλοι ρομαντικοί σαν τον Μουστάκια.

Έχασε πόντους σαν Ολυμπιακός και όχι σαν άνθρωπος. Μαγκιά του και μπράβο του. Αλλά παύει να κρίνεται σαν Ολυμπιακός από εμένα. Ρομαντικός λοιπόν με τη πάρτη του. 

Θρύλε θυμήσου μια ζωή μαζί σου
    δεν είμαστε πελάτες είμαστε οπαδοί σου
  • 03-19-2008 0:14 σε απάντηση της

• Kourtembeu
    • Οι δημοφιλέστερες 75 δημοσιεύσεις
    • Μέλος από τις 11-22-2007
    • Αθηνα Κυπρος
    • Δημοσιεύσεις 1,029
    • Πόντοι 42,955

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Τεριμ..

GIOVANNI Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΜΑΓΟΣ ΤΗΣ ΜΠΑΛΑΣ
    • Πόντοι Δημοσίευσης: 55
  • 03-19-2008 0:23 σε απάντηση της

• summoner7
      Άντρας
    • Μέλος από τις 05-20-2005
    • Πειραιάς-Καστέλλα
    • Δημοσιεύσεις 7,448
    • Πόντοι 223,020
    • OSFP Real Member

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Εγώ πάντως ξέρω ότι ασχολούμαστε εδώ και πόσες μέρες με το τι έκανε λάθος ο Τάκης τι έκανε σωστό ο Σόλλιντ κτλ κτλ και δεν ασχολούμαστε καθόλου με το γεγονός ότι η ομάδα δεν έχει προπονητή και βγαίνουν ήδη δημοσιεύματα ότι υπάρχει πιθανότητα τον ίδιο ανύπαρκτο να τον έχουμε και του χρόνου στον πάγκο!Ελπίζω να είναι απλά μ@λ@κιες!Αλλιώς.....Tongue Tied
    Καλύτερα αρρωστάκι που θα είναι ΠΑΝΤΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΕ ΧΑΡΕΣ ΚΑΙ ΛΥΠΕΣ,παρά καναπεδάτος ΠΟΥΘΕΝΑΣ που ενώ δεν ξέρει καν που πέφτει το Καραϊσκάκη κάνει υψηλή κριτική για τα πάντα!!
    πουτ@νας γιοι αντιολυμπιακοί!
  • 03-19-2008 0:34 σε απάντηση της

• JimNikolau
      Άντρας
    • Μέλος από τις 11-25-2003
    • Λαμπρινή - ΑΘΗΝΑ
    • Δημοσιεύσεις 10,449
    • Πόντοι 299,245
    • OSFP Real Member

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Κάτι μου λέει ότι όπως συζητάμε στις 559 σελίδες της θεματικής ενότητας του προπονητή για τον Σόλιντ, τον Μπάγεβιτς και τον Λεμονή και στις επόμενες 1000 σελίδες για τους ίδιους θα λέμε ...

Εγώ πάντως προτιμώ να μιλάμε για τον Κούπερ,  τον Λίπι ή δεν ξέρω ποιόν άλλον ...

Όπου κι αν βρίσκεσαι, θα ακολουθήσω, η γη πολύ μικρή για να σ' αφήσω,
    Θρυλάρα μου θα σ' αγαπώ ώσπου να μπω στο χώμα κι αν οι νεκροί αισθάνονται θα σ' αγαπώ ακόμα ....
    Δημοσίευση στην κατηγορία:
  • 03-19-2008 0:47 σε απάντηση της

• brunel
    • Οι δημοφιλέστερες 500 δημοσιεύσεις
      Άντρας
    • Μέλος από τις 03-20-2003
    • Θεσσαλονίκη
    • Δημοσιεύσεις 90
    • Πόντοι 2,295

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Όλοι όσοι αναφέρονται αποτελούν τμήματα της ιστορίας του Ολυμπιακού με τα λάθη και τα σωστά τους. Είναι απαράδεκτο να τους απαξιώνουμε και κάποιες φορές να ξεπερνάμε τα όρια της κριτικής και να φτάνουμε στην συκοφαντία.

Νιώθω αμηχανία διαβάζοντας πολλά από όσα έχουν γραφτεί τις τελευταίες μέρες. Αφήστε το χθες και κοιτάξτε μπροστά.

Σεγκούρα στον πάγκο του Θρύλου μέχρι το τέλος της χρονιάς?

Σεγκούρα και τα μυαλά στα κάγκελα για να τα σηκώσουμε όλα και πάλι. Ας μην δημιουργούμε πρόβλημα στην ομάδα με υπερβολική γκρίνια.

Το καλοκαίρι να γίνουν οι σωστές κινήσεις για να πραγματοποιηθούν τα όνειρα μας για τον Ολυμπιακό

Θρύλος - Θρησκεία και στην Μακεδονία
Σελίδα 1117 από 1317 (13162 εγγραφές) « Πρώτη ... < 1115 1116 1117 1118 1119 > ... Τελευταία »
Οι απόψεις όσων γράφουν στο Φόρουμ είναι προσωπικές και δεν εκφράζουν τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ Σ.Φ.Π., ο οποίος απλώς φιλοξενεί τις απόψεις των μελών και των φίλων του.
Copyright © ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. 2008