σε

.:: To Forum του Θρύλου ::.

Ο χώρος επικοινωνίας των μελών και των φίλων του ΟΣΦΠ

ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ Ή ΕΧΕΤΕ ΠΑΛΑΙΑ ΣΥΝΔΕΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ, ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣΤΕ Ή ΚΑΝΕΤΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ LOGIN ΣΤΟ http://www.olympiacos.org/ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΤΕ ΕΔΩ, ΟΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ

Προπονητής - (5/2005 - 10/2008)

Τελευταία δημοσίευση από το μέλος Protassov στις 10-26-2008 3:22. Υπάρχουν 13161 απαντήσεις.
Σελίδα 1115 από 1317 (13162 εγγραφές) « Πρώτη ... < 1113 1114 1115 1116 1117 > ... Τελευταία »
Ταξινόμηση Δημοσιεύσεων: Προηγούμενο Επόμενο
  • 03-18-2008 16:54 σε απάντηση της

• iek_UK
    • Οι δημοφιλέστερες 50 δημοσιεύσεις
      Άντρας
    • Μέλος από τις 05-14-2004
    • United Kingdom
    • Δημοσιεύσεις 1,920
    • Πόντοι 52,945

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

JIMNIKOLAU:

Υ.Σ.  Φίλε iek_UK προσκυνώ το avatar σου !!!

Μονο 618 γκολ σε 898 αγωνες προλαβε να βαλει!Stick out tongue 

"Right is right, even if everyone is against it; and wrong is wrong, even if everyone is for it"
    • Πόντοι Δημοσίευσης: 30
  • 03-18-2008 16:56 σε απάντηση της

• JimNikolau
    • Οι δημοφιλέστερες 10 δημοσιεύσεις
      Άντρας
    • Μέλος από τις 11-25-2003
    • Λαμπρινή - ΑΘΗΝΑ
    • Δημοσιεύσεις 10,449
    • Πόντοι 299,245
    • OSFP Real Member

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

nev7:

Θα προτιμούσα να μου σχολιάσεις τις εκτιμήσεις του Σόλιντ περί Γιάγια Τουρέ, όταν κοστολογούσε το παίκτη στα 30 με 35 μύρια, τη στιγμή που στη πλατεία Αλεξάνδρας "θαμπόνωνταν" άπαντες από την εκτυφλωτική λάμψη των 4 μυρίων της Μονακό...

Ξέρεις πόσοι "ειδήμονες"  έβγαιναν τότε στα φόρα και στις φυλλάδες και έπλεκαν το εγκώμιο "γραφικότητας" για το Νορβηγό;... Έλα όμως που ένα χρόνο μετά ο Τουρέ καθιερώνεται στη βασική 11άδα της Μπάρτσα, και ας πάει τώρα ο Ολυμπιακός να ζητήσει... τιμή πώλησης...

"Γραφικότητες" του Νορβηγού... θα μου πεις.

Συγνώμη που παρεμβαίνω στον διάλογό σας αλλά να κάνω μία διευκρίνηση.

Ο Τουρέ πουλήθηκε στην Μονακό 4,5 μύρια (τα 0,5 πήγαν στην Ντόνετσκ για υπόλοιπο χρέους την ομάδας) για το 50% των δικαιωμάτων ... 

Άρα πουλήθηκε 9 μύρια. Επίσης η Μπάρτσα πήρε το 100% για 15 μύρια .... 

Όπου κι αν βρίσκεσαι, θα ακολουθήσω, η γη πολύ μικρή για να σ' αφήσω,
    Θρυλάρα μου θα σ' αγαπώ ώσπου να μπω στο χώμα κι αν οι νεκροί αισθάνονται θα σ' αγαπώ ακόμα ....
    Δημοσίευση στην κατηγορία:
    • Πόντοι Δημοσίευσης: 5
  • 03-18-2008 16:58 σε απάντηση της

• JimNikolau
      Άντρας
    • Μέλος από τις 11-25-2003
    • Λαμπρινή - ΑΘΗΝΑ
    • Δημοσιεύσεις 10,449
    • Πόντοι 299,245
    • OSFP Real Member

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

iek_UK:
    JIMNIKOLAU:

Υ.Σ.  Φίλε iek_UK προσκυνώ το avatar σου !!!

Μονο 618 γκολ σε 898 αγωνες προλαβε να βαλει!Stick out tongue 

Ας όψεται ο Τζεντίλε που του έδωσε τα πόδια στα χέρια .... Sad 

Όπου κι αν βρίσκεσαι, θα ακολουθήσω, η γη πολύ μικρή για να σ' αφήσω,
    Θρυλάρα μου θα σ' αγαπώ ώσπου να μπω στο χώμα κι αν οι νεκροί αισθάνονται θα σ' αγαπώ ακόμα ....
    Δημοσίευση στην κατηγορία:
  • 03-18-2008 16:58 σε απάντηση της

• AdmiralRed
      Άντρας
    • Μέλος από τις 07-13-2005
    • RED UNIVERSE
    • Δημοσιεύσεις 6,999
    • Πόντοι 212,895
    • Moderator

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

nev7:

AdmiralRed:
    Θα προτιμουσες να εγραφα οτι αυτες οι δηλωσεις στερουντο σοβαροτητος??Οτι ηταν αστοχες??Για εμενα αυτη την εννοια εχουν και την εξεφρασα επιλεγοντας τη λεξη "γραφικες".Αυτη ειναι η αποψη μου.Τιποτα περισσοτερο απο αυτο,τιποτα λιγοτερο.

Θα προτιμούσα να μου σχολιάσεις τις εκτιμήσεις του Σόλιντ περί Γιάγια Τουρέ, όταν κοστολογούσε το παίκτη στα 30 με 35 μύρια, τη στιγμή που στη πλατεία Αλεξάνδρας "θαμπόνωνταν" άπαντες από την εκτυφλωτική λάμψη των 4 μυρίων της Μονακό...

Ξέρεις πόσοι "ειδήμονες"  έβγαιναν τότε στα φόρα και στις φυλλάδες και έπλεκαν το εγκώμιο "γραφικότητας" για το Νορβηγό;... Έλα όμως που ένα χρόνο μετά ο Τουρέ καθιερώνεται στη βασική 11άδα της Μπάρτσα, και ας πάει τώρα ο Ολυμπιακός να ζητήσει... τιμή πώλησης...

"Γραφικότητες" του Νορβηγού... θα μου πεις.

Οσον αφορα τις μεταγραφικες επιλογες του Νορβηγου ( πλην ελαχιστων εξαιρεσεων ) δε θυμαμαι ποτε να εχω εκφρασει την αντιθεση μου.Αν θυμασαι ειχαμε ξανασυζητησει καποτε περι αυτων.

Εχω γραψει οτι ο Σολιντ θα μπορουσε καλλιστα να ειναι ενας αποτελεσματικος και αποδοτικος τεχνικος διευθυντης.Αλλα για τις προπονητικες του ικανοτητες εχω πολλες και σημαντικες ενστασεις.Τουλαχιστον με βαση αυτα που ειδα στον εναμιση χρονο που παρεμεινε στην ομαδα.

ΣΩΚΡΑΤΗ ΚΟΚΚΑΛΗ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΟΛΑ...

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΒΑΓΓΕΛΗ ΜΑΡΙΝΑΚΗ...
  • 03-18-2008 17:15 σε απάντηση της

• BATIGEO
    • Οι δημοφιλέστερες 25 δημοσιεύσεις
      Άντρας
    • Μέλος από τις 01-18-2005
    • Δημοσιεύσεις 4,603
    • Πόντοι 130,125

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

iek_UK:

ε ναι...Ειδες καμια ευχη ακομη και στις δυο δηλωσεις που επικαλεισαι; Ειδες καμια αναφορα να στηριξει ο κοσμος την ομαδα και στο μελλον; Ειδες εστω και μια ευχη στο συναδελφο που τον διαδεχτηκες Ετσι για τα προσχηματα ρε παιδι μου!

Και δεν ειπα ποτε να βγαινει να μιλαει καθε μερα.. 

Στους παίχτες ευχήθηκε να πάρουν το Ντάμπλ! ΄Τέλος αυτό.

Τώρα για τον Σεγκούρα πρέπει να είσαι μέσα στα αποδυτήρια για να ξέρεις κάποια πράγματα. Εγώ δεν ξέρω για ποιον λόγο ή αν έχει λόγο να το κάνει αυτό ο Λεμονής κ σίγουρα δεν είναι υποχρεωμένος να του ευχηθεί. Καλό θα ναι να αναλογιστείς ότι είναι ΄λίγο πικραμένος ο Λεμονής γιατί όπως κ να το κάνουμε δεν ήταν τόσο λογική η απομάκρυνσή του. Αυτό που ξέρω είναι ότι δεν θα κράξω τον Λεμονή που φόραγε την φανέλα του Ολυμπιακού για χρόνια με τον Σεγκούρα που τον πήραμε από την ΑΕΚ στο κάτω κάτω.

• Πόντοι Δημοσίευσης: 55
  • 03-18-2008 18:07 σε απάντηση της

• giovanni silva7
    • Μέλος από τις 05-01-2003
    • Greece/Scotland/Brazil
    • Δημοσιεύσεις 15,052
    • Πόντοι 406,520
    • OSFP Real Member

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Δυστυχως αυτη ειναι η αληθεια.

Η ζωνη "αγνοτητας" κριθηκε αυστηρως ακαταλληλη.Wink

iek_UK:

Εγω αυτο που ξερω ειναι οτι στον κοσμο και στην εξεδρα υπαρχει αναταραχη και οσοι πηγανε στο γηπεδο προχτες μπορουνε να το επιβεβαιωσουνε. .Οπως επισης ξερω οτι υπαρχει κοσμος που τα χωνει δημοσια στη διοικηση βριζοντας την για την σταση της απεναντι του..Επισης και εντος της ομαδας η ατμοσφαιρα δεν ειναι ευκολη και γι'αυτο εχει και αυτος ευθυνη..

Και για ολα αυτα βεβαια η πετρα του σκανδαλου σιωπα..Αφου τα βρηκε πρωτα με τον Κοκκαλη (προφανως με το αζημιωτο και με την πορτα επιστροφης στο μελλον ανοιχτη) θεωρησε σκοπιμο στις δηλωσεις να μην κανει καν καποια ενωτικη εστω κινηση για να ηρεμησει την ατμοσφαιρα και να διευκολυνει ετσι την προσπαθεια που κανει η ομαδα για τον τιτλο..Κερδισε χρημα και δοξα απο αυτη την ομαδα αλλα κιχ δεν εβγαλε να πει εστω ενα ευχαριστω στο συλλογο ή εστω στους αμεσους συνεργατες του, τους παιχτες, η να καλεσει τον κοσμο να στηριξει την ομαδα που συνεχειζει την προσπαθεια για το νταμπλ..

Αλλα και ενωτικος να μην ητανε, εφοσον εξω υπαρχει κοσμος που μιλαει για αδικιες και αχαριστιες σε βαρος του Λεμονη οφειλε και οφειλει να παρει θεση υπερ τους εφοσον εγκρινει αυτη την αποψη...Αλλα ουτε και αυτο το εκανε..Και την πιτα ολοκληρη και το σκυλο χορτατο..Που σημαινει οτι και φιλικη λυση με τον κοκκαλη εκανε (για να εχει ανοιχτη την πορτα της επιστροφης) αλλα και τους οπαδους του αφηνει να αναταρασσουνε την ομαδα βριζονταςε την διοικηση και μη αφηνοντας την ομαδα να συγκεντρωθει στην προσπαθεια για το νταμπλ..

Ευγε Τακη, αγνε Ολυμπιακε, στρατιωτη του Ολυμπιακου!Tongue Tied 

• 03-18-2008 18:13 σε απάντηση της

• BATIGEO
      Άντρας
    • Δημοσιεύσεις 4,603
    • Πόντοι 130,125

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Giovanni

έχουμε "σκοτωθεί" αρκετές φορές αλλά τουλάχιστον σέβομαι ότι δεν γράφεις ή ανασκευάζεις ανακρίβειες κ εδώ γράφονται πολλές ( στου ΙΕΚ uk).

• 03-18-2008 18:16 σε απάντηση της

• iek_UK
    • Οι δημοφιλέστερες 50 δημοσιεύσεις
      Άντρας
    • Μέλος από τις 05-14-2004
    • United Kingdom
    • Δημοσιεύσεις 1,920
    • Πόντοι 52,945

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

BATIGEO:

Giovanni

έχουμε "σκοτωθεί" αρκετές φορές αλλά τουλάχιστον σέβομαι ότι δεν γράφεις ή ανασκευάζεις ανακρίβειες κ εδώ γράφονται πολλές ( στου ΙΕΚ uk).

φιλε μου αν μου αποδειξεις την ανακριβεια θα χαιρομουνα πολυ...Αλλιως συνγωμη αλλα λες μ@λ@κιες.. 

"Right is right, even if everyone is against it; and wrong is wrong, even if everyone is for it"
    • Πόντοι Δημοσίευσης: 55
  • 03-18-2008 18:21 σε απάντηση της

• giovanni silva7
    • Μέλος από τις 05-01-2003
    • Greece/Scotland/Brazil
    • Δημοσιεύσεις 15,052
    • Πόντοι 406,520
    • OSFP Real Member

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Δεν διεκρινα καποια ανακριβεια στο ποστ του Ηλια. Εκανε μια επισημανση που ισχυει γενικα και ειδικα στην περιπτωση αυτη.

Οποιος πιστευει στους "αγνους στρατιωτες του Ολυμπιακου",καλυτερα να ασχοληθει με το φιλοσοφικο ερωτημα "Υπαρχει Αγιος Βασιλης?". Wink

Βεβαια καποιοι για να ξεπερασουν το σοκ της αποπομπης του Τακη,εχουν βαλθει να σκαλιζουν παλι το παρελθον,τοτε που πανηγυριζαν τις αποπομπες και τις κινησεις "ευγνωμοσυνης" Κοκκαλη σε Προπονητες και παικτες.

Και μαλιστα το σκαλιζουν μεσα απο τις σελιδες βαζελοφυλλαδων,που ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΡΑΖΟΥΝ.
    Δεν εχω να συζητησω κατι αλλο. Η οποια αξιοπιστια του συγκεκριμενου συνομιλητη,χαθηκε απο αυτο και μονο. 

• 03-18-2008 18:29 σε απάντηση της

• BATIGEO
      Άντρας
    • Δημοσιεύσεις 4,603
    • Πόντοι 130,125

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

ε καλά να λέμε κ καμιά μ@λ@κί@ να περνάει η ώρα δεν χαθηκε κ ο κόσμος.

Τέσπα αν δεν σ αρέσει η λέξη ανακρίβειες θα σου πώ ότι τουλάχιστον ανέπτυξες το θέμα μόνο από μια πλευρά.

Στα bold γράφω που ακριβώς διαφωνώ

Επισης και εντος της ομαδας η ατμοσφαιρα δεν ειναι ευκολη και γι'αυτο εχει και αυτος ευθυνη.. Ναι αλλά έχουν κ άλλοι που αποφάσισαν να τον διώξουν μεσούσης της χρονιάς κ κάποιοι παίχτες τον ήθελαν μάλλον οι περισσότεροι από αυτόν. Χωρίς αυτό που λέω να αναιρεί τα λάθη του.

Κερδισε χρημα και δοξα απο αυτη την ομαδα  Σίγουρα αλλά κάτι έδωσε κιόλας αλλα κιχ δεν εβγαλε να πει εστω ενα ευχαριστω στο συλλογο ή εστω στους αμεσους συνεργατες του, τους παιχτες,(Στους παίχτες είπε, τώρα στον Ιβιτς κ στον Σεγκούρα; μπορεί να μην είπε αλλά είναι δικά τους θέματα), η να καλεσει τον κοσμο να στηριξει την ομαδα( ε, μην αφήσει κ τον Σάββα χωρίς δουλειά) που συνεχειζει την προσπαθεια για το νταμπλ..

Αλλα και ενωτικος να μην ητανε, εφοσον εξω υπαρχει κοσμος που μιλαει για αδικιες και αχαριστιες σε βαρος του Λεμονη οφειλε και οφειλει να παρει θεση υπερ τους εφοσον εγκρινει αυτη την αποψη...Αλλα ουτε και αυτο το εκανε..Και την πιτα ολοκληρη και το σκυλο χορτατο..Που σημαινει οτι και φιλικη λυση με τον κοκκαλη εκανε (για να εχει ανοιχτη την πορτα της επιστροφης) αλλα και τους οπαδους του αφηνει να αναταρασσουνε την ομαδα βριζονταςε την διοικηση και μη αφηνοντας την ομαδα να συγκεντρωθει στην προσπαθεια για το νταμπλ..  Φίλε γι αυτά που γράφεις άλλος έχει την ευθύνη. Τα γράφεις λές κ έφυγε μόνος του, τον διώξανε ή πιο σωστά τον έδιωξε ο Κόκκαλης. Ξέρεις τι σχέση έχει ο Λεμονής με τον Κόκκαλη??? Γιατί γράφεις τότε για φιλική λύση?

Σελίδα 1115 από 1317 (13162 εγγραφές) « Πρώτη ... < 1113 1114 1115 1116 1117 > ... Τελευταία »
Οι απόψεις όσων γράφουν στο Φόρουμ είναι προσωπικές και δεν εκφράζουν τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ Σ.Φ.Π., ο οποίος απλώς φιλοξενεί τις απόψεις των μελών και των φίλων του.
Copyright © ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. 2008